SERVICES - FACADERENS

HVAD SIGER FACADEN OM JERES HUS?

Facaderens

Få en smuk facade med facaderens

Er facade belagt med alger og andet snavs, giver ofte facaden et trist udseende, der hverken gør noget godt for øjet eller facaden. Med en facaderens og imprægnering bliver din facade som ny igen og samtidig mere indbydende for både dig og dine gæster.

Der kan opstå meget alvorlige følgevirkninger på facader med alger og snavs. Skaderne kan omfatte indtrængen fugt i muren der vil medføre til dårlig isolering og måske endnu være svamp. Derudover vil fugten give anledning til revnedannelser og afskalninger. Kom skaderne i forkøbet og bestil en facaderensning med en efterfølgende overfladebehandling af dine facader.

FÅ ET GODT TILBUD

Fordele ved facaderens

 • Indbydende facade
 • Stopper fugt
 • Bedre isoleringsevne
 • 10 års garanti
Tagrens

Tagrens og maling til private og erhverv

Når Primarens rykker ud, er det eksperter, du får besøg af. Det kræver erfaring at udføre en facaderens, som kun renser og ikke ødelægger facaden.

Da der findes mange forskellige facader og flere muligheder for behandlinger, starter vi altid med et gratis besøg af en af vores eksperter. Han vil gennemgå de facader som ønskes behandlet. Eksperten vil herefter rådgive dig om de bedste muligheder for den mest optimale løsning for din facade. Vi giver meget gerne en prøverens og efterbehandling på et område af din facade, før opgaven igangsættes, så du kan vurdere, hvordan resultatet vil blive. Rensemetoden er et vigtigt værktøj på vejen til det rigtige udfaldskrav.

Valget af rensemetode hænger altid sammen med udgangspunkt og udfaldskrav. Vi opdeler udgangspunktet efter bygningsmaterialet. Der er mange forhold der gør sig gældende når den rigtige metode skal vælges. Vi er specialiseret i aluminiumsfacader og -paneler, naturstensfacader og mineralske overflader, som f.eks. beton, mursten og pudsede facader.

Efter en facaderens kan vi også tilbyde efterbehandling med imprægnering eller maling af facaden så alger og snavs holdes væk fra facaden i længere tid. Slip bekymringerne og lad os friske din facade op.

Facaderens til private og erhverv

Om det er gæster, kunder eller andre besøgende, du får besøg af, vil facaden altid være med til at påvirke førstehåndsindtrykket. Facaden er ofte noget af det første, som man bemærker, når man kommer på besøg, og det kan derfor påvirke førstehåndsindtrykket negativt, hvis den er sat til af alger og snavs.

Ren facade med 10 års garanti

Når du får udført en facaderens og efterfølgende overfladebehandling af din facade, gør du en god investering. Du forlænger facadens levetid ved at holde den vedlige og passe godt på den. Når du får renset og efterbehandlet din facade, bliver den langtidsholdbar med 10 års garanti, såfremt du får facaden vedligeholdt en gang om året. Din facade bliver slidstærkt, og alger og snavs vil være fortid.

Miljørigtige behandlingsmetoder

Primarens følger altid udviklingen i samfundet, hvilket også betyder, at vi kun tilbyder miljøvenlige løsninger, da vi ønsker at passe på miljøet.

Vi tilbyder altid gratis personlig rådgivning og opmåling samt et uforpligtende tilbud.

Ring på 70 20 12 11 eller skriv på info@primarens.dk

Vedligehold facaden – Det betaler sig

Årsabonnement på facaderens

Det bedste du kan gøre for din facade, er at komme alger og snavs i forkøbet. Vedligeholder og plejer du din facade en gang om året, forbliver din facade smuk og holdbar.

Primarens tilbyder dig et årsabonnement på en vedligeholdelse af din facade, når du har fået udført en facaderens og efterbehandling. Vedligeholdelsen finder sted en gang hvert år hvor din facade får en besigtigelse og en algebehandling der holder facaden ren og pæn året rundt.

Primarens sørger for det hele. Vi skriver dig i kalenderen, og så kontakter vi dig og aftaler en tid, når det er ved at være tid til den årlige vedligeholdelse.

Det betyder, at du intet skal foretage dig udover at nyde din rene facade.

Primarens sørger for det hele. Vi skriver dig i kalenderen, og så kontakter vi dig og aftaler en tid, når det er ved at være tid til den årlige vedligeholdelse.
Det betyder, at du intet skal foretage dig udover at nyde dit rene tag.

Få et uforpligtende tilbud på rensning af facade i dag

Har du spørgsmål til facaderens og efterbehandling eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 70 20 12 11 eller udfylde vores kontaktformular her under. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Vi rykker ud i hele Danmark
  Få rabat sammen med dine naboer

  Er der andre i nabolaget, som ønsker at få renset facade? Så kan I med fordel gå flere sammen hvor I kan opnå en naborabat på facaderens.

  Derfor skal du vælge Primarens...

  • Vi giver uforpligtende tilbud og en konkurrencedygtig pris
  • Vi leverer altid den bedste kvalitet på markedet
  • Vi har styr på planlægningen og kommer på det aftalte tidspunkt
  • Vi har tilfredse kunder, som vender tilbage igen og igen
  • Vi tør at fremvise vores referencer
  • Vi tør at give den bedste garanti
  • Vi dækker hele Danmark

  Er du den næste der skal have besøg af os?

  Så kontakt os på telefon: 70 20 12 11 eller gennem formularen nedenfor:

   Tagrensning

   Tagrens giver dit tag en længere levetid og får det til at se ud som nyt.

   LÆS MERE

   Fliserensning

   Fliser er pænest, når de ser nye ud. Vi renser dine belægninger skånsomt og effektivt.

   LÆS MERE

   Algebehandling

   Kom alger og mos i forkøbet med en algebehandling af dit tag, facade og udearealer.

   LÆS MERE