SERVICES - FLISERENSNING

PROFESSIONEL FLISERENS UDFØRT AF EKSPERTER

Fliserens

Få dine fliser smukke og som nye igen

Fliser er pænest, når de ser nye ud. Men som årene går, bliver fliserne mere og mere modtagelige overfor både mos, alge og flisepest. Dette giver fliserne en grim, grøn og grålig overflade, der hverken gør noget godt for øjet eller fliserne. Med en fliserens og imprægnering bliver din terrasse eller indkørsel som ny igen og samtidig mere indbydende for både dig og dine gæster.

FÅ ET GODT TILBUD

Meget omhyggelige og flinke medarbejdere. Jeg kan varmt anbefale Primarens. De mødte på aftalte tidspunkt og medarbejderne udførte arbejdet meget tilfredsstillende. Vi vil med glæde give vores anbefaling videre.

Dennis Johansen
En glad kunde

Fliserens udført af eksperter

Når Primarens rykker ud, er det eksperter, du får besøg af. Det kræver erfaring at udføre en fliserens, som kun renser og ikke ødelægger overfladen på fliserne. Bliver overfladen ødelagt, er der fri adgang for alger og flisepest. Det er derfor en kunst at rense fliserne grundigt og samtidig yderst skånsomt. Vores professionelle fliserenseudstyr sikrer, at dine fliser bliver helt rene uden at tage skade som ved traditionel koldvandsrensning. Vi bruger 90 grader varmt vand. Det varme vand betyder, at vi kan benytte et lavere tryk. Der er mere skånsomt for overfladen, samtidig med at det er mere effektivt.

Vi anbefaler altid, at du afslutter behandlingen med en imprægnering af dine fliser. Vores imprægnering adskiller sig fra mange andres, da den trænger ind i overfladen. Den kan altså ikke slides af. Dine fliser bliver slidstærke og kan holde sig flotte og holdbare i mange år. Slip bekymringerne og lad os gøre dine fliser så gode som nye.

KONTAKT OS IDAG

Fordele ved fliserens

 • 15 års garanti
 • Fliserne bliver som nye
 • Udearealer der altid kan bruges
 • Vanskeliggør tilvækst af nye alge og mosvækster
 • Mere indbydende for dig og dine gæster
KONTAKT OS IDAG

Fliserens til private og erhverv

Om det er gæster, kunder eller andre besøgende, du får besøg af, vil udearealerne altid være med til at påvirke førstehåndsindtrykket. Fliserne er ofte det første, som man bemærker, når man kommer på besøg, og det kan derfor påvirke førstehåndsindtrykket negativt, hvis det er sat til af alger, mos og flisepest. Primarens renser og imprægnerer alle størrelser flisearealer – og vi gør det grundigt, miljøvenligt og nemt for dig.

Rene fliser med 15 års garanti

Du forlænger flisernes levetid ved at holde dem vedlige og passe godt på dem. Når du får renset, behandlet og imprægneret dine fliser, bliver de langtidsholdbare med 15 års garanti, såfremt du får fliserne vedligeholdt en gang om året. Dine fliser bliver slidstærke, og alger og flisepest vil være fortid.

Miljørigtige behandlingsmetoder

Primarens følger udviklingen i samfundet, hvilket også betyder, at vi kun tilbyder miljøvenlige løsninger, da vi ønsker at passe på miljøet.

Vi tilbyder altid gratis personlig rådgivning og opmåling samt et uforpligtende tilbud.

Ring 70 20 12 11 eller skriv på info@primarens.dk

Vedligeholdelse af dine fliser

Pæne fliser året rundt – uden at du skal løfte en finger.

Ønsker du langtidsholdbare fliser, der kan holde til de danske vejrforhold? Primarens tilbyder en vedligeholdelsesaftale af dine fliser, når du har fået udført en fliserens. Vedligeholdelsen finder sted en gang hvert år hvor dine fliser får en algebehandling der gør at fliserne forbliver slidstærke, samt at de vil fremstå pæne og rene året rundt.

Primarens sørger for det hele. Vi skriver dig i kalenderen, og så kontakter de dig og aftaler en tid, når det er ved at være tid til den årlige vedligeholdelse. Det betyder, at du intet skal foretage dig udover at nyde dine rene fliser.

Se den store forvandling

Du kan herunder se, hvordan dine fliser vil se ud, efter vi har været på besøg.

Få et uforpligtende tilbud på rensning af fliser i dag

Har du spørgsmål til fliserens og flise imprægnering eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 70 20 12 11 eller udfylde vores kontaktformular her under. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Vi rykker ud i hele Danmark
  Få rabat sammen med dine naboer

  Er der andre i nabolaget, som ønsker at få renset fliserne? Så kan I med fordel gå flere sammen hvor I kan opnå en naborabat på rensning af fliser.

  Derfor skal du vælge Primarens...

  • Vi giver uforpligtende tilbud og en konkurrencedygtig pris
  • Vi leverer altid den bedste kvalitet på markedet
  • Vi har styr på planlægningen og kommer på det aftalte tidspunkt
  • Vi har tilfredse kunder, som vender tilbage igen og igen
  • Vi tør at fremvise vores referencer
  • Vi tør at give den bedste garanti
  • Vi dækker hele Danmark

  Er du den næste der skal have besøg af os?

  Så kontakt os på telefon: 70 20 12 11 eller gennem formularen nedenfor:

   Tagrensning

   Fliser er pænest, når de ser nye ud. Vi renser dine belægninger skånsomt og effektivt.

   LÆS MERE

   Facaderens

   Vi tilbyder flere forskellige typer facaderens, algebehandling og overfladebeskyttelser.

   LÆS MERE

   Algebehandling

   Kom alger og mos i forkøbet med en algebehandling af dit tag, facade og udearealer.

   LÆS MERE