Tagrens, Tagmaling og Imprægnering

Forlænger levetiden på dit tag og får det til at se ud som nyt

Tagrens, tagmaling og imprægnering udført af eksperter

Alger og mos kan hurtigt få dit tag til at se både grimt og gammelt ud -og jo længere tid du har alger og mos på dit tag, jo større chance er der for, at det slår rødder. Rødderne vil om vinteren resulterer i frostsprængninger og revner i taget. Men der er hjælp at hente. Dit tag kan blive som nyt igen, uden en kostbar og tidskrævende tagudskiftning.

Med en professionel og miljørigtig tagrensning og ny tagmaling eller imprægnering, bliver dit tag pænere, samtidig med at du forlænger tagets levetid. Det kan derfor altid betale sig at få renset og malet taget – både økonomisk og udseendemæssigt. Vi kører på hele Sjælland uden kørselsgebyr. Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud i dag.

Bestil tagrens og tagmaling

Miljørigtige behandlingsmetoder

100% miljøvenlige løsninger. Hos os er miljøet prioriteret højt på dagsordenen. Vi benytter kun de nyeste udviklede produkter. De er selvfølgelig 100% miljøvenlige.

Rent tag med 10 års garanti

Du forlænger tagets levetid ved at holde det vedlige og passe godt på det. Når du får renset, imprægneret eller malet dit tag, bliver det langtidsholdbart med 10 års garanti, såfremt du får taget vedligeholdt en gang om året. Dit tag bliver slidstærkt, og alger og mos vil være fortid.

Sådan foregår en ”typisk”
tagrens og efterbehandling.

Tilbud

Nå du bestiller et gratis og uforpligtende tilbud kommer vores salgskonsulent ud til din adresse og laver en grundig gennemgang.

Rensning af taget

Med vores professionelle og miljøgodkendte tagrenseudstyr renser vi taget helt rent for alger og mos samt andet snavs.

Eventuelle reparationer

Efter rensningen gennem går vi taget for fejl og mangler som er kommet til syne efter alt alger og mos er blevet renset af taget.

Maling eller Imprægnering

For at sikre et holdbart resultat skal taget slutbehandles med enten maling eller imprægnering. Vi giver dig grundig vejledning.

Fordele ved tagrens og tagmaling

 • Du får taget i den farve du ønsker
 • Pænere tag – næsten som ny
 • Forlænger tagets levetid
 • Ingen frostsprængninger
 • Større chance for at beholde huset værdi
 • En tagrens og maling er billigere end et nyt tag
 • Bedre salg af boligen med et sundt og pænt tag

Tagrens og maling
udført af eksperter

Når Primarens rykker ud, er det eksperter, du får besøg af. Det kræver erfaring at udføre en tagrens og tagmaling. Primarens er blandt landets førende virksomheder inden for tagrens, tagmaling og imprægnering af tage. Vi har mere end 25 års erfaring og har udført tusindvis af opgaver både for private og erhvervskunder.

Som kunde hos Primarens får du leveret et sikkert og professionelt stykke arbejde – tilmed til en god og konkurrencedygtig pris. Vi giver dig rådgivning om den bedste løsning og en ordentlig vejledning omkring produkter, materialer og muligheder.

Vores faglige viden og ballast, kombineret med de nøje udvalgte materialer og værktøjer vi anvender, gør at vores kunder altid opnår et resultat, som overstiger deres forventninger.

Til at udføre arbejdet har vi kompetente og erfarne medarbejdere, som har fulgt os længe. Drivkraften for dem som for os er, at kunderne er glade og tilfredse med resultatet og gerne vil gøre brug af os igen.

Vi dækker hele Sjælland

Med hovedkontor i Ringsted på Midtsjælland er vi placeret så vi hurtigt og nemt kan rykke ud til alle vores kunder på hele Sjælland. Vi er vant til at imødekomme meget forskelligartede krav, behov og ønsker – og intet projekt er for stort eller småt til os.

Er du den næste der skal have vejens flotteste tag?

Hos primarens er det gratis og få et tilbud på tagrens, tagmaling og imprægnering. Vi kan give dig en cirka pris i telefonen, men kører gerne ud og besigtiger opgaven på din adresse. kontakt os på telefon: +45 70 20 12 11 eller gennem formularen nedenfor:

  Vi elsker tilfredse kunder

  Jeg er meget glad for at min datter på vores anbefaling valgte jer til opgaven med at rense og male deres tag. Så er de sikre på arbejde af høj kvalitet. Jeg er sikker på at andelshaverne er meget glade for deres investeringer i tagene. Jeg håber i har godt gang i forretningen og nyder godt af det tidlige forår.

  Willy JensenSLANGERUP

  Meget omhyggelige og flinke medarbejdere. Jeg kan varmt anbefale Primarens. De mødte på aftalte tidspunkt og medarbejderne udførte arbejdet meget tilfredsstillende. Vi vil med glæde give vores anbefaling videre.

  Dennis JohansenEN GLAD KUNDE

  Vi har nu haft besøg af Primarens hvert år gennem 8 år, hvor de har vedligeholdt vores tag og fliser med algerens og sørget for at vores tagrender er rene. Meget søde og imødekomne folk. De overholder alle deres aftaler til punkt og prikke. Vi kan kun anbefale Primarens.

  Solvig HansenEN GLAD KUNDE